На Львівщині попрощалися з 21-річним офіцером, який загинув у боях під Києвом

2472 0
Віталія Сапила вбили московські окупанти в боях за Київ.
Фото: Ірина Гримак

Фото: Ірина Гримак

Сьогодні, 28 лютого, у Сокільниках, що поблизу Львова, попрощалися з військовим офіцером та командиром танку Віталієм Сапилом, повідомляє Львівська обласна рада.

Віталій Сапило сміливо вирушив на боротьбу з російськими військами та загинув в боях під Києвом, 25 лютого. У танк, яким керував Віталій, влучила російська ракета.

В останню путь мужнього воїна провели його близькі, знайомі, громадськість духовенство та військовослужбовці Збройних Сил України.

Віталій Сапило народився 3 вересня 2000 року. Захоплювався футболом, був вихованцем ДЮСШ футбольного клубу «Карпати». Офіцер та командир танку.

Нагадаємо, що ввечері, 25 лютого, у боях за Київ загинув офіцер, командир танку із Сокільників, що біля Львова Віталій Сапило. Також у боях загинув студент географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка Андрій Боровець, який служив в окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, та випускник ліцею імені Героїв Крут у Львові Сергій Пантелюк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!