На Львівщині попрощалися з 22-річним воїном, який загинув внаслідок обстрілу Яворівського полігону

7430 0
Він був одиним із 35 бійців, які загинули у ту зловісну ніч на Яворівському полігоні.
фото степана кулиняка

фото степана кулиняка

Сьогодні на Львівщині попрощалися з 22-річним воїном, який загинув внаслідок обстрілів російським окупантом Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) в ніч на 13 березня. Про це повідомив голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк.

Він був одиним із 35 бійців, які загинули у ту зловісну ніч.

Читайте також: Під Волновахою загинув військовий капелан зі Львівщини

«Щирі співчуття усій сім‘ї нашого українського Героя! Ми не забудемо ні одного воїна, життя якого забрав російський агресор. І не пробачимо», – йдеться в повідомленні.

Костянтин Руденко – родом з Чернігівщини, але в наш край його привела дружина-дрогобичанка. Боєць так і не встиг побачити свого синочка, якого от-от має народити його молода дружина.

Нагадаємо, що в селі Довге Моршинської громади вчора зустріли загиблого у війні з Росією Героя Олега Пекара. 13 березня військовий поліг у боях під Миколаєвом.

Фото Степана Кулиняка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!