На Львівщині попрощалися з 24-річним загиблим на Донбасі бійцем, який звільняв від окупантів Бучу

4159 0
Спочатку захищав Бучу, а потім відправився боронити країну на сході.
Фото: horodok.city

Фото: horodok.city

20 травня у Городку на Львівщині попрощалися з військовим Олександром Дезіком, який загинув на Донбасі. Юнак звільняв від окупантів Бучу, згодом проходив навчання з освоєння сучасною зброєю в Польщі. Після того продовжив захищати Україну на сході. Про це пише місцеве видання Городок.City.

Читайте також: У шпиталі на Львівщині помер український захисник Ігор Крайвен

Боєць загинув 17 травня від ракетного удару окупантів з комплексу «Точка У». Олександр був випускником Городоцького ліцею №2. Після закінчення школи навчався у смт Ярмолинці на зварювальника.

Пройшов строкову військову службу й торік підписав контракт із військовою частиною. Служив у лавах Збройних Сил на Тернопільщині. Із початком повномасштабної війни пішов захищати Батьківщину.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото Городок.City



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!