На Львівщині попрощалися зі ще одним Героєм України Романом Улітовським

47664 0
Роман Улітовський народився 1975 року. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила.
фото яворівської міської ради

фото яворівської міської ради

Сьогодні у місті Явореві на Львівщині попрощалися зі ще одним Героєм України Романом Улітовським, який захищав Батьківщину від російського агресора. Про це повідомляє Яворівська міська рада.

«В останню путь Героя провели рідні, близькі, друзі, побратими та громада Яворівщини. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна! Вічна пам’ять і слава новітньому Герою!», – йдеться в повідомленні міськради.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

Роман Улітовський народився 1975 року. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила. 15 березня, захищаючи рідну країну від російського загарбника, отримав поранення, несумісне з життям.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 18 березня, Яворівська громада попрощалась також з Іваном Павлусем, який загинув на війні з російським окупантом. Воїн служив у 24-ій окремій механізованій бригаді імені Короля Данила, мав звання головного сержанта. Життя Героя обірвалося 12 березня 2022 року під час нападу російських військ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!