На Львівщині Порошенка привітали мелодією Jesus Christ Superstar. Відео

7381 1
Під час церемонії трапився казус, який відкриває чимале поле для припущень з боку опонентів голови держави.
Фото: прес-служба Президента України

Фото: прес-служба Президента України

Коли президент України вийшов із автомобіля та рушив на шкільне подвір’я у селі Наварія біля Львова, з гучномовців линула заголовна мелодія знаменитої рок-опери «Ісус Христос суперзірка». Порошенко усміхався, тиснув руки людям, які прийшли на церемонію відкриття, а з динаміків на всю околицю лунало «Jesus Christ Superstar». Алюзія була настільки явною, що дехто із присутніх почав голосно сміятися.

Не вдалося встановити, від кого виходила ініціатива поставити саме цю мелодію для привітання президента, рівно ж як і те, чи був це свідомий крок, чи традиційний для України ексцес виконавця.

Нагадаємо, сьогодні президент України відкрив у селі Наварія під Львовом школу, будівництво якої розпочалося понад 30 років тому.


Читайте також:
31 Серпня, 2017 13:40
- Дякую за статтю. Проблювався вже пiсля другого речення.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!