На Львівщині порушникам комендантської години вручають повістки

51939 0
Упродовж двох тижнів комендантський патруль перевірив 238 людей.
Фото: novynarnia.com

Фото: novynarnia.com

На Дрогобиччині затримали 17 порушників комендантської години та правил воєнного стану. Більшість з них – внутрішньо переміщені особи. 12 порушників отримали повістки. Про це повідомили у Дрогобицькій РВА.

Упродовж двох тижнів комендантський патруль перевірив 238 осіб. Також правоохоронці встановили, що серед порушників були й нетверезі особи, зокрема патрульні затримали 4 осіб, в тому числі 2 водіїв. Серед 17 затриманих осіб 12 виявилися внутрішньо переміщеними особами. Також правоохоронці затримали 13 неповнолітніх осіб.

Читайте також: В Україні продовжили воєнний стан до 23 серпня

У райдержадміністрації додають, що загалом поліцейські опрацювали 402 звернення від громадян. Раніше повістки особам призовного віку, які не дотримувалися правил комендантської години, вручали також у Трускавці. 

Нагадаємо, що комендантська година на Львівщині встановлена з 23:00 до 5:00. У цей час заборонено перебування людей на вулицях та в інших громадських місцях. Винятки лише для мешканців зі спеціальними перепустками чи посвідченнями.

Додамо, 22 лютого президент України видав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «Про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період». Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад. У поліції повідомляли, що грубих порушників правил дорожнього руху та комендантської години в Україні відправлятимуть на медкомісію з можливим подальшим оформленням до лав Збройних сил. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!