На Львівщині посилять охорону стратегічних об’єктів

909 1
Влада області планує виділити додаткові асигнування з обласного бюджету на потреби обороноздатності регіону.
фото: watcher.com.ua

фото: watcher.com.ua

Схему превентивних заходів для мінімізації диверсійних загроз та питання матеріально-технічного забезпечення загонів територіальної оборони обговорили сьогодні під час наради голови Львівської ОДА з керівниками профільних підрозділів та правоохоронних органів області.

Як інформує прес-служба Львівської ОДА, за підсумками наради було вирішено провести навчальні тренування із застосуванням системи оповіщення населення та внести корективи в обласний бюджет для посилення обороноздатності Львівської області.

Читайте також: 26 потягів курсують через Львів за зміненим маршрутом через вибухи біля Вінниці. Перелік

Крім того, під час наради постало питання про польоти безпілотних літальних апаратів над стратегічними та військовими об’єктами області. Учасники наради нагадали, що ці апарати можуть розглядати як потенційну загрозу і знищувати. Це стосується, зокрема, планерів, що використовують для аматорського авіамоделювання та художньої зйомки.

Нагадаємо, увечері 26 вересня вибухнули склади боєприпасів біля Вінниці.

28 Вересня, 2017 18:02
Віктор схаменулися?а ще військові кажуть що з сьогоднішнього дня тим, хто заступає на чергування дана неофіційна вказівка на відкриття уражаючого вогню по безпілотникам і іншим літальним апаратам які зявляться на території частини з наявного арсеналу стрілецької зброї
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!