На Львівщині прогнозують грози та вітер

2396 0
14 вересня у області будуть пориви південно-західного вітру.

Завтра, 14 вересня, на Львівщині передають пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду та грози. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України.

ДСНС звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час погіршення погодних умов:

  • під час грози, якщо ви перебуваєте вдома, зачиніть всі вікна та двері, у приміщенні не повинно бути протягу, подалі тримайтеся від електроприладів.
  • якщо негода застала вас на вулиці, намагайтесь не ходити під карнизами будинків, а також тримайтеся подалі від розлогих дерев, рекламних щитів та ліній електропередач.
  • уникайте металевих парканів, стін, біля яких ростуть дерева, вуличних ліхтарів, металевих веж, опор електропередач.
  • не ховайтесь від зливи під деревом: воно притягує блискавки. Крім того, є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру.
  • якщо гроза застала вас в автомобілі, не потрібно його покидати, необхідно закрити вікна і опустити автомобільну антену. Автомобіль ні в якому разі не можна паркувати під деревами або високими конструкціями.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Щотижневі відеопрограми на актуальні львівську тематику у «Темі тижня» та питання всеукраїнського рівня у «Акцентах Твого міста» – на нашому YouTube-каналі.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!