На Львівщині прогнозують підвищення рівня води у річках

825 0
Йдеться про річки басейнів Сяна та Дністра.
Фото: Львівський гідрометцентр

Фото: Львівський гідрометцентр

На Львівщині синоптики прогнозують підвищення рівня води у річках басейнів Сяну та Днiстра. Вода може піднятися до 1 метра. Про це повідомив Львівський гідрометцентр.

«Впродовж 08 – 09 червня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львівська, Івано-Франківська області) очікується підвищення рівнів води на 0,2 – 1 м над поточними, без негативних наслiдкiв», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 8 червня у Львові вночі очікуються місцями, а вдень по всій території короткочасні дощі та грози. Вітер південно-східний, 5 –10 м/с. Темперагура вночі 11 – 16°, вдень 21 – 26° тепла. 9 – 10 червня вночі буде без опадів, а вдень місцями короткочасні дощі та грози. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 12 – 17°, вдень 22 – 27° тепла.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!