На Львівщині прогнозують ще 30 сантиметрів снігу

6507 0
На Львівщині посадовців перевели у режим підвищеної готовності.

Через погіршення погодних умов на території Львівщини органи управління та сили цивільного захисту перевели до функціонування у режимі підвищеної готовності. Відповідне розпорядження підписав голова ЛОДА Максим Козицький.

Читайте також: Через заметілі Садовий пропонує завтра зробити вихідний у Львові

Сьогодні удесь 11 лютого та упродовж доби 12 лютого синоптики прогнозують погіршення погоди – значний сніг, налипання мокрого снігу, пориви вітру, хуртовини, снігові замети та ожеледицю на дорогах. Зокрема, очікується ще додаткових 20-30 см снігу. Упродовж 11-15 лютого очікується суттєве зниження температури.

Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА рекомендує мешканцям без нагальної потреби утриматись від поїздок за межі місця проживання, не пересуватися на особистому транспорті. Без нагальної потреби просять не виходити з будинків, водіям бути уважними під час руху.

Читайте також: У мережі з'явилося відео, як працювала снігоприбиральна техніка у Львові вночі

Нагадаємо, у Львівській мерії відбулося засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій. Комісія рекомендувала усім закладам, установам та підприємствам Львівської громади зробити п’ятницю вихідним днем або працювати дистанційно.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!