На Львівщині пролунав вибух внаслідок ракетного удару. Оновлено

33360 0
Наразі оперативні служби виїхали на місце.
Фото: Умовне/ Tвоє місто

Фото: Умовне/ Tвоє місто

Сьогодні, 2 серпня, на Львівщині було чути вибухи. За попередньою інформацією, вибухи пролунали на території Червоноградського району. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Попередньо: вибух на території Червоноградського району внаслідок ракетного удару. Оперативні служби виїхали на місце. Деталі згодом», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: ППО України щодня перехоплює все більше російських ракет, – Данілов

Як уточнив голова Львівської ОВА, під час повітряної тривоги сталися два вибухи на території військового об'єкта у Червоноградському районі. Наразі масштаби руйнувань встановлюють. Станом на 20.45 постраждалих немає. 

Зазначимо, на Львівщині повітряну тривогу оголосили о 17.14, а о 18.33 сповістили про відбій.

Нагадаємо, що повітряні сили України відбили ракетний удар, який 24 липня російські війська завдали по Хмельницькій області з акваторії Чорного моря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!