На Львівщині пропонують майже дві тисячі робочих вакансій

14702 0
Інформацію про наявність вільних робочих місць і вакантних посад публікують і щоденно оновлюють.

Львівська обласна служба зайнятості відновила роботу та пропонує 1 900 робочих місць, повідомляє Львівська обласна держадміністрація.

Із 14-го березня Львівська обласна служба зайнятості працює в штатному режимі. Вона допоможе кожному, хто готовий трудитися в тилу, знайти роботу незалежно від наявності трудової книжки, розірваних трудових відносин, місця реєстрації тощо.

Читайте також: Перелік вакансій для всіх, хто втратив роботу через війну

Інформацію про наявність вільних робочих місць і вакантних посад публікують і щоденно оновлюють на сайті Львівського обласного центру зайнятості. Відомості про можливості працевлаштування, а також варіанти роботи на волонтерських засадах оперативно розміщують на сторінці Львівська обласна служба зайнятості.

На базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (м. Львів, Княгині Ольги, 122) організовано професійне навчання для охочих здобути нові навички чи перекваліфікуватися. Із графіком навчання можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що Центр підтримки вимушено переміщених українців, який відкрився на вул. Князя Романа, 6, надає юридичну допомогу переселенцям, а також допомагає їм із пошуком роботи. За його словами, за перших три дні роботи центр отримав 398 звернень вимушено переміщених осіб. Найбільша кількість запитів стосувалася відновлення документів, переєстрації, пошуку роботи та місця ночівлі. Найбільше переселенців із Києва та Харкова, хоча до Львова приїжджають з усіх  тимчасово окупованих сьогодні міст.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!