На Львівщині протестують проти припинення малого прикордонного руху з Польщею. Оновлюється

4061 0
Сьогодні, 4 липня, на Львівщині мешканці блокують дорогу у Грушеві, де є пункт пропуску з Польщею. Про це повідомляє спільнота «Варта-1».
фото: варта 1

фото: варта 1

Зранку там перекрили дорогу 10 автомобілів. У такий спосіб люди висловлюють своє невдоволення через тимчасові зміни в перетині кордону. Адже віднині майже на місця Польща призупинила малий прикордонний рух для українців.

До таких же дій вдалися і люди в Раві-Руській, там, як видно з опублікованих в соцмережах фото, вони безупинно ходять по пішохідному переході, блокуючи рух транспорту.

Фото: Варта 1

Раніше мешканці Львівщини анонсували акцію протесту поблизу пункту пропуску «Шегині». Наразі місцеві мешканці і  тут доєдналися до протесту. Про це інформують у спільноті«Варта-1».

Фото: Варта 1

Варто зазначити, що станом на ранок сьогодні на жодному з пунктів пропуску на українсько-польському кордоні черг немає.

Нагадаємо, відновити малий прикордонний рух Польща обіцяє 2 серпня.


Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!