На Львівщині мешканці протестують проти закриття Підкамінського хоспісу

1494 0
Місцеві мешканці частково перекрили рух трасою Броди –Тернопіль.
Фото:Фейсбук Ірини Сех

Фото:Фейсбук Ірини Сех

Сьогодні, 26 лютого, близько 12.00 год, мешканці села Підкамінь, що на Львівщині, частково перекрили рух трасою Броди-Тернопіль. Вони протестують проти закриття розташованого у селищі геріатричного відділення Бродівської лікарні.

Читайте також: Хоспіс, а не вмиральня. Як піклуються про смертельно хворих в Україні і Польщі

Правоохоронці у коментарі Тvoemisto.tv розповіли, що рух трасою не ускладнений. Зазначили, що на протест вийшли близько тридцяти людей, які ходять на пішохідному переході. 

Про протест мешканців повідомила депутатка Львівської облради Ірина Сех. Вона зазначає, що у Підкамені через «оптимізацію» закривають хоспіс, де доживають віку 11 пацієнтів – самотніх та літніх людей. Вона також додала, що люди вимагають приїзду голів обласної ради та облдержадміністрації й районного керівництва.

Вікторія Савіцька

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!