На Львівщині проведуть перший в Україні чемпіонат світу з ракетомодельного спорту

3351 0
Україна вперше приймає чемпіонат світу з ракетомодельного спорту. Право приймати змагання такого високого рівня наша країна виборола у штаб-квартирі Міжнародної авіаційної федерації. Проведуть чемпіонат на Львівщині. Про це інформують у прес-службі львівської облдержадміністрації.
фото: rlsclub.r

фото: rlsclub.r

В чемпіонаті світу візьмуть участь понад 300 спортсменів з 20 країн світу. На сьогодні свою участь у чемпіонаті вже підтвердили команди з Італії, Китаю, Естонії, США, Швейцарії, Японії, Словаччини, Польщі, Болгарії, Канади, Великобританії, Чехії, Литви, Іспанії, Білорусі, Словенії та Латвії.

 Чемпіонат світу відбудеться 22-30 серпня 2016 року в селі Великий Дорошів, Жовківського району. Слід зазначити, що торік на Львівщині відбувся чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту.

Довідка: Ракетомодельний спорт – це спортивно-технічний вид спорту, в якому учасники змагаються в конструюванні, виготовленні, організації запуску моделей ракет, а також пілотуванні, якщо мова йде про радіокеровані моделі. Цей вид спорту призначений для людей практично усіх вікових груп.

Змагання можуть бути як особистими, так і командними, і проводяться на висоту і тривалість польоту та точність посадки. У класі моделей-копій оцінюється ступінь деталізації ракети і реалізм польоту.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!