На Львівщині пройде БойкоFest. Як потрапити?

2309 1
З 5 по 10 серпня до Міжнародного Конгресу Бойків в селі Явора Турківського району Львівської області відбудеться масштабний фестиваль БойкоFest. На території фестивалю діятимуть аніматори, розкладеться парк-атракціонів, водні гірки та інші забави для дітей. Фестиваль є безкоштовним.

Територія проведення БойкоFest – це природній амфітеатр, сцена розміщуватиметься в долині, тому звук рівномірно розходитиметься по горах, які її оточують, - повідомила громадська організація «Закарпатська асоціація територіальних громад». 

Так, як фестиваль є послідовником Бойківських фестин і приурочений до Міжнародного Конгресу Бойків, то тут можна буде зустріти гостей з багатьох країн світу – Британії, Канади, Польщі, США, Австралії тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літо у долоні: 5 фестивалів Західної України

Також на фестивалі просто неба проходитиме виставка художників Закарпаття та Львівщини, де кожний охочий зможе придбати картину, намальовану майстром. Частина коштів буде передана на потреби АТО. Також ви зможете поласувати традиційними бойківськими стравами та стати свідками масштабного вогняного шоу.

Вхід на територію фестивалю безкоштовний. Співорганізатори фестивалю МО «Бойківщина XXI століття», ГО «Закарпастька громада» та ГО «ЗО МГО «Сокіл» підготували для вас багато несподіванок та подарунків. 

За матеріалами «Карпатського об’єктиву».  

 


Читайте також:
29 Липня, 2015 17:16
Андрій Для шанувальників цього фестивалю розроблено спеціальний екскурсійний тур "В Карпати на Бойко-fest". Докладніша інформація: [***]://[***].vidviday.com.ua/Boiko-fest, 096)-29-33-625, (093)-74-81-575.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!