На Львівщині пройде фестиваль «Ту Стань! – 2015»: програма, вартість

3327 0
З 31 липня по 2 серпня відбудеться фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань! – 2015». Традиційно захід проводитимуть у селі Уричі Сколівського району на Львівщині.
фото: tustan.ua

фото: tustan.ua

Чому їхати?

Організатори планують відтворити атмосферу українського середньовіччя та заохотити до активної участі гостей. Відтак програма фестивалю обіцяє реконструкції ІХ- ХІІІ ст. Русі, Європи та Степу з середньовічним табором, ярмарок ремісничих виробів та середньовічний університет. Також для гостей готують театральну галявину, духовну територію для душевного спокою, дитячу галявину, ватру та кіноніч. Настрій доповнюватимуть вуличні музики.

Під час фестивалю кожен матиме змогу спробувати себе у майстерності бою чи ремеслі предків. Також буде можливість навчитися гри на давніх музичних інструментах та середньовічних танців, взяти участь у штурмі фортеці, придбати на згадку сувенір ручної роботи. Для тих, хто цікавиться історією, буде нагода дізнатися більше про Фортецю та взяти участь у дискусіях Тустанського університету. Окрім цього, місцевість пропонує чудові краєвиди.

Чим добиратися?

Доїхати на фестиваль можна власним авто або автобусом. Замовити місце можна за номером +38 067 9398677

Скільки це коштує?

Вартість квитків на всі дні фестивалю становить 150 грн., 1 день – 100 грн. Вхід для дітей до 7 років та учасників АТО безкоштовний за умови пред’явлення посвідчення.

Контакти: Інфоцентр фестивалю +38 067 2820062

Оновлення програми та деталі на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!