Як використовуватимуть мобільні котельні та пункти обігріву на Львівщині

1751 0
Резервні джерела подачі тепла будуть використовувати у тих районах, де виникне критична ситуація.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Львівській області на випадок надзвичайних і критичних ситуацій працюватимуть 131 стаціонарний пункт обігріву. Також у служби ДСНС є 25 мобільних пунктів, які можна встановити, де це потрібно. Разом з тим, область придбала мобільні котельні, а також додаткові генератори та надувні мобільні пункти обігріву. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та житлово-комунального господарства ЛОВА Богдан Кейван.

«Очікуємо на поставку чотирьох мобільних котелень, які зможемо використовувати у районах, де може статися критична ситуація. Окрім того, замовили генератори досить великої потужності як резерв для закладів охорони здоров’я. Зазначу, що усі наші медзаклади мають резервне живлення, але такі потужні генератори – це велика підмога. Окрім того, замовили для області понад 30 надувних мобільних пунктів обігріву, розміром 6*12 м», – каже директор профільного департаменту ЛОВА.

Читайте також: Росіяни знеструмлюють міста. Як підготуватися до того, що не буде світла чи тепла

Він також зазначив, що у разі відсутності газу чи електрики будуть використовувати резервні джерела. Якщо ж область залишиться без газо та -енергопостачання, працюватимуть тільки пункти обігріву. Також мешканцям доведеться групуватися у приватних секторах, де є можливість опалювати печами та «буржуйками».

Більше про те, наскільки Львів та область готові до опалювального сезону, які варіанти забезпечення населення обігріву підготували у разі надзвичайних ситуацій в регіоні через імовірні обстріли критичної інфраструктури та чи вдасться зігрітися мешканцям, якщо не буде ні газу, ні електрики, читайте у матеріалі.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!