На Львівщині реалізують проєкт, який допоможе ефективніше збивати російські ракети

12263 0
Проєкт «Sky» допоможе фахівцям повітряного командування працювати ще ефективніше.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

У вівторок, 3 травня, у Львові презентували проєкт «Sky» із технічної модернізації командного та аналітичного центрів Повітряного Командування «Захід». Про це повідомив на брифінгу сьогодні, 3 травня, голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Так, за перші два місяці повномасштабної війни росії проти України над Львівщиною фахівці Повітряного командування «Захід» збили понад 20 ракет та близько 10 російських безпілотників. Проєкт «Sky» допоможе фахівцям повітряного командування працювати ще ефективніше, бо аналітичний центр фахівців тепер функціонуватиме із залученням найпрогресивніших технологій. 

Читайте також: Росія готує ракетний удар по Придністров'ю з жертвами серед мирного населення

«Це вже не перший проєкт Повітряного командування «Захід» з Львівською військовою адміністрацією, який пришвидшить перемогу України. На сьогоднішній день проєкт вже розпочатий, а також встановлено високотехнологічні засоби, які надають можливість швидко приймати рішення»— сказав представник Повітряного командування «Захід» Денис Левкович.

Із міркувань безпеки деталей щодо проєкту не повідомляють.

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!