На Львівщині реконструюють частину траси Миколаїв – Бібрка

3263 0
Вартість робіт становить 179,3 млн гривень.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер на реконструкцію частини траси Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці км 34+000 – км 40+738.

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

У межах реконструкції, на дорозі мають замінити дорожнє покриття, облаштувати перехідно-швидкісні смуги та смуги накопичення, збудувати кільцеву розв’язку зі з’їздами, замостити тротуари та пішохідні доріжки, встановити автобусні зупинки та автопавільйони, дорожні знаки та нанести розмітку. Наявне освітлення замінять на світлодіодне.

Вартість робіт становить 179,3 млн гривень. Завершити реконструкцію траси мають до кінця 2020 року. Раніше обласний Укравтодор оголосив тендер на капітальний ремонт іншої частини цієї дороги державного значення.

Читайте також: На Львівщині відремонтують частину траси Львів — Самбір — Ужгород

Проектно-кошторисну документацію на ремонт траси виготовили ще 2016 року за понад 1,3 млн гривень у межах бюджетної програми Покращення стану автомобільних доріг загального  користування Львівської області. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!