На Львівщині ремонтують аварійний міст через Дністер. Фото

2859 0
Через аварійність моста у селі Заліски частину дороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через Вінницю) закрили для проїзду торік у травні.
фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині в селі Заліски Жидачівського району ТОВ «Онур Конструкціон» ремонтує аварійний міст через Дністер. Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області, яка здійснює технічний нагляд за реконструкцією.

Міст розташований на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через Вінницю). Його довжина — 181 м, ширина проїзної частини — 7,5 м, по одній смузі руху в кожну сторону. Зараз підрядник влаштовує опори, проводить буріння набивних палів на опори та їхнє бетонування, а також монтаж каркасів. Перед цим проводились підготовчі роботи: вирубка зелених насаджень та підготовка площі у місці проведення робіт. Згідно з умовами тендеру, роботи мають закінчитися до кінця 2019 року.

Читайте також: Біля собору святого Юра у Львові віднайшли ймовірний фундамент церкви ХV ст. Фото

Нагадаємо, що на ремонт моста з державного бюджету виділили 50 мільйонів гривень. Згідно з інформацією на сайті публічних закупівель Prozorro, загальна вартість реконструкції становить 222,2 млн грн. Через аварійність моста у селі Заліски частину дороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через Вінницю) закрили для проїзду торік у травні.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!