На Дорозі Єдності ремонтують один з найдовших мостів на Львівщині

2572 0
Довжина моста через річку Стрий становить 328 метрів.
Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

На Львівщині ремонтують один з найдовших мостів на автомобільній дорозі Стрий – Ізварине у місті Жидачів. Довжина переправи через річку Стрий сягає 328 метрів. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Дорога Єдності. На якому етапі на Львівщині ремонт частини найдовшої траси країни

«Цей міст є частиною Дороги Єдності. Крім нього, ще чотири споруди та 43 км дороги в межах Львівської області ремонтуємо у ході створення найдовшого маршруту України в рамках Національної Програми Велике будівництво, загальною довжиною майже 1400 км. За рекордно короткі строки ми провели чималий комплекс робіт на автошляху від Стрия до межі із Івано-Франківською областю та забезпечили належний проїзд транспорту. Крім цього, роботи на мості у с.Заліски на 29 кілометрі траси М-30 майже завершені», – каже керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Читайте також: На Львівщині відновлюють 36-метровий міст через Дністер

Наразі міст у Жидачеві на 22 кілометрі відремонтували на правій стороні. Тут виконали роботи із бетонування тротуарів, встановили деформаційні шви, провели гідроізоляцію накладної плити, влаштували нижній шар дорожнього покриття та встановили бар’єрне огородження.

Читайте також: Як на Львівщині ремонтують дорогу єдності. Фото

Мостовики вже розпочали ремонт лівої сторони споруди.

Читайте також: На Львівщині розпочали ремонт прикордонної дороги Нижанковичі – Стрий

Додамо, що проєкт до 30-річчя Незалежності України – дорога М-30 Стрий – Ізварине – це швидкісний коридор між західними та східними областями України, а за сумісництвом — найдовша траса країни. Йдеться про майже 1400 кілометрів від Львівщини до Луганщини. Із оновленням маршруту на всій протяжності, як повідомляють в Укравтодор, очікуваний трафік сягатиме 40-50 тис. автомобілів, а час на подолання відстані з Львівської до Луганської області зменшиться щонайменше на 3 години.

Цього року планують відновити понад 600 кілометрів Дороги Єдності у восьми областях. Нині роботи тривають по всій протяжності. Не тільки відновлюють дорожнє полотно, а й ремонтують штучні споруди, котрі розташовані на автошляху.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!