На Львівщині розблокували міжнародну трасу, яку перекривали дві доби. Фото. Доповнено

2352 0
На вулицю Ярослава Мудрого приїхала техніка для ремонту дороги.
Фото: Мостиська - моє місто / Facebook

Фото: Мостиська - моє місто / Facebook

У Мостиськах на Львівщині місцеві мешканці розблокували міжнародну трасу Львів — Шегині, яку блокували дві доби. Про це повідомив речник Патрульної поліції Львівщини Мар'ян Шпитак.

Читайте також: У лікарні помер львівський патрульний, який постраждав у аварій з вантажівкою 

«Близько 09:30 год. приїхала техніка для ремонту дороги. Близько 10:00 мешканці, які перекривали рух, нам повідомили, що збирають намети й припиняють перекривати рух на пішохідному переході в с. Мостиська, оскільки, влада пообіцяла розпочати ремонт дороги. Наразі рух повністю відновлено», — розповіли у патрульній поліції Львівської області.

Протест тривав два дні. Мешканці Мостиськ перекривали трасу навіть уночі, безперервно ходивши через пішохідний перехід. 

Читайте також: Якою буде нова дорога між Рясним та Левандівкою. Схема

На своїй сторінці у Facebook голова Мостиської районної державної адміністрації Степан Буняк написав, що вчора у Львові представники протестувальників зустрілися з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, де їм пообіцяли найближчим часом розпочати ремонт та завершити вже 1 листопада. 

Додамо, що вулицю Ярослава Мудрого мали відремонтувати ще торік, про що свідчить укладений 7 червня 2017 року договір між Службою автомобільних доріг Львівської області та компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість робіт становить 13 млн грн.

На початку 2018 року Служба автодоріг продовжила договір з підрядником до 31 грудня 2018 року. Ремонтні роботи досі не розпочалися, оскільки в обласному бюджеті не передбачили на це коштів.

Додамо, що мешканці Мостиськ уже неодноразово перекривали дорогу з вимогою відремонтувати вулицю.

Доповнено

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактами блокування автодороги Львів – Шегині, оскільки впродовж 24-25 жовтня до поліції надійшло 18 звернень від водіїв про правопорушення.

Фото: Мостиська — моє місто / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!