На Львівщині розпочали ремонт автодороги до Краківця

1988 0
У п'ятницю, 9 жовтня, дорожники розпочали ремонт автомобільної дороги Мостиська-Краківець на ділянці км 13+600 – 19+100, що в межах с. Глиниця Яворівського району. Роботи проводять за рахунок коштів обласного бюджету.
фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

фото: www.volynnews.com, www.viche.lutsk.ua, ogo.ua

На даній ділянці робітники посилять основу дороги та відновлять асфальтобетонний шар дорожнього покриття. За сприятливих погодних умов ремонт планують завершити до кінця жовтня. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «Ростдорстрой».

Нагадаємо, 3 вересня Верховна Рада України ухвалила Закон, котрий запроваджує експеримент у Львівській, Одеській, Волинській та Чернівецькій областях з ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення.

Довідка: Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2015 р. становить 8380 км, у тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6514,5 км.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!