На Львівщині розпочали ремонт дороги Дрогобич-Самбір

5342 0
Ремонтні роботи здійснюватимуть на ділянці від с. Лішня у напрямку до Самбора
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

19 березня на Львівщині розпочали ремонтні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий на ділянці Дрогобич-Самбір. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Ремонтні роботи здійснюватимуть на ділянці від с. Лішня у напрямку до Самбора», – сказав в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Наразі спеціалістами вже проведено роботи із профілювання дороги, влаштування кюветів, та планування узбіч. Учора, 11 квітня, розпочалось влаштувування основи щебенево-піщаної суміші.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цьогоріч. Перелік

У межах ремонтних робіт планується влаштування основи щебенево-піщаної суміші, вирівнювання цього шару та влаштування верхнього шару з асфальтобетону. Нагадаємо, 13 лютого на Львівщині почали ямковий ремонт дороги Самбір – Дрогобич.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!