На Львівщині розпочали ремонт дороги Рава-Руська – Гайок. Фото

4399 0
Ремонт виконує підрядна організація ПП «Рома» за кошти державного дорожнього фонду.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині розпочали поточний середній ремонт автомобільної дороги О140601 Рава-Руська – Гайок на ділянці км 40+970 – км 50+690, що в Сокальському районі. Про це повідомив т.в.о. начальника управління ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг Львівської ОДА Микола Одиноцький.

Відтак на ділянці від м. Великі Мости до межі Сокольського району через с. Реклинець запланували провести роботи з фрезерування окремих ділянок покриття, регенерації основи та влаштування асфальтобетонного покриття.

Ремонт виконує підрядна організація ПП «Рома». Очікувана вартість робіт становила понад 120 млн грн, однак, як уточнили Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОДА, угоду з переможцем тендеру ПП «Рома» уклали на суму 75 млн грн. Також з державного дорожнього фонду передбачили 35 млн грн на цю ділянку.

Фото пресслужби ЛОДА

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!