На Львівщині розпочали ремонт дороги у напрямку Східниці

3354 0
Ремонтують 18 кілометрів дороги у гірському регіоні Стрілки-Новий Кропивник
Фото: Із фейсбук сторінки Юрія Бучка

Фото: Із фейсбук сторінки Юрія Бучка

На Львівщині розпочали ремонт дороги в гірському регіоні Стрілки-Новий Кропивник. Її протяжність – 18 кілометрів, про це на своїй сторінці у фейсбук розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Дорога проходить населеними пунктами Стрілки, Топільниця, Тур‘є до меж Старосамбірського та Дрогобицького районів. Ця дорога завдавала мешканцям серйозних клопотів, сюди вчасно не могли приїжджати шкільні та маршрутні автобуси. Окрім того, часто траплялись аварії. Під час поганих погодних умов проїзд взагалі був неможливим», – пише він.

Читайте також: Із львівської фірми стягнули 86 млн грн за невиконаний ремонт дороги

Цього тижня розпочали ремонт на ділянці від Стрілок до Тур‘я. Також ремонтуватимуть в межах Старого і Нового Кропивника. Цього року заплановано зробити 13 кілометрів дороги, вартість – 70 млн грн. Загальна вартість ремонтних робіт – 170 млн грн.

Нагадаємо, на Львівщині розпочали ремонт об’їзної Золочева. Ремонтують автошлях Хильчиці-Ясенівці протяжністю 2,2 км. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!