На Львівщині розпочали ремонт дороги Завадка – Козьова. Фото

1769 0
Ремонтуватиме дорогу автошляхпідрядна організація ДП ЕКРАНБУД ТзОВ «Екран» за кошти державного бюджету.
фото юрія бучка

фото юрія бучка

У Сколівському районі на Львівщині розпочали ремонт дороги Завадка – Козьова. Тут, за словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, дорожники виконають роботи з розпушення наявного покриття, влаштування основи з щебенево-піщаної суміші та влаштування асфальтобетонного покриття в межах населеного пункту Орявчик.

Ремонтуватиме дорогу автошляхпідрядна організація ДП ЕКРАНБУД ТзОВ «Екран» за кошти державного бюджету. Загалом планують відремонтувати майже 3,5 км автомобільної дороги.

Нагадаємо, цього року на Львівщині планують відремонтувати чимало доріг державного значення. З державного дорожнього фонду на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн. Здебільшого продовжуватимуть ремонти доріг, які розпочали минулоріч.

Фото Юрія Бучка у Фейсбуку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!