На Львівщині почали ремонт дороги Славське-Вигода. Яка вартість

2987 0
Ця дорога повинна в подальшому з’єднати Львівську та Івано-Франківську області.
ілюстративне фото: Курс

ілюстративне фото: Курс

На Львівщині розпочали ремонтні роботи на ще одній дорозі, яка ремонтується в межах проєкту «Мале карпатське коло». Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА.

Дорожники розпочали поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого С141515 Славське-Вигода, що в Сколівському району. Ця дорога повинна в подальшому з’єднати Львівську та Івано-Франківську області.

Читайте також: Мале Карпатське коло: які нові дороги збудують на Львівщині

Під час ремонту цього року мають відремонтувати близько 3,2 км дороги, у межах населених пунктів влаштувати хідники, провести роботи з водовідведення.

На виконання цих робіт з державного дорожнього фонду у 2020 році передбачили 24 млн гривень.

Роботи виконує підрядна організаціє ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Додамо, що в обласному бюджеті на 2020 рік на Карпатське коло заклали лише 6,5 млн грн. 

ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» зареєстроване у Києві й є одним із найчастіших переможців тендерів на ремонт доріг на Львівщині та вулиць у Львові. Власниками компанії вказані громадяни Туреччини Онур та Ісхан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!