На Львівщині розробили понад 50 шляхів для активного туризму

2022 0
Більшість із них потребує відновлення ознакування.
фото: tourinform.org.ua

фото: tourinform.org.ua

Для поціновувачів активного відпочинку на Львівщині розробили 57 шляхів активного туризму, значна частина яких потребує відновлення ознакування. З них 21 – екологічні стежки, 19 – пішохідні, та 16 – велосипедні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Цьогоріч в області заплановано створити мережу шляхів активного туризму. Наразі в ЛОДА отримали пропозиції для ознакування понад 80 туристичних маршрутів. Також в облдержадміністрації запланували використовувати сучасні цифрові технології для популяризації активного відпочинку.

Читайте також: У Львові запрацював новий туристичний інтернет-портал

Торік в області ознакували чотири туристичні шляхи. Це пішохідний шлях «До головного осередку пропаганди ОУН і УПА», «Росохацькі полонини», лижний шлях «На гору Ільза», автомобільний туристичний шлях «Львів-Броди». Також в межах розвитку туристичної інфраструктури області управління розробило інтерактивну карту та облаштувало 121 пікнік-локацію.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!