На Львівщині розшукали усіх дітей, які зникли у 2022 році

1169 0
Загалом вдалося знайти 587 дітей.
Фото умовне

Фото умовне

Поліцейським Львівської області вдалося знайти всіх дітей, що зникли у 2022 році. Загалом допомогли 587 дітям, серед яких – 389 малолітніх.

Джерело: пресслужба ЛОДА

Усіх дітей повертали додому впродовж однієї доби. Не зафіксовано жодного випадку протиправних дій щодо зниклих.

«Поліцейські закликають дорослих – спілкуйтеся зі своїми дітьми, знайте їхніх друзів та інтереси. Впродовж дня регулярно зв’язуйтеся зі своєю дитиною, а маленьких діток постійно тримайте у полі зору та не залишайте без нагляду»– зазначають у повідомленні.

Читайте також: «Я божеволію». Як рідні шукають зниклих безвісти військових і куди їм звертатися

Зокрема, мешканців області закликали терміново телефонувати за номером 102 або звертатись у найближчий відділок поліції у випадку зникнення дитини.

Нагадаємо, що координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими відкриває новий телефонний номер консультаційної лінії. У громадян з’явиться більше можливостей отримати консультацію з приводу полонених або зниклих безвісти рідних за особливих обставин.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!