На Львівщині розшукують 15-річного хлопця. Прикмети

1747 0
Спершу родичі намагалися розшукати хлопця самостійно, проте це їм не вдалось.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

У Львові розшукують неповнолітнього Данила Панчишина із села Бісковичі Старосамбірського району. Про це повідомили у поліції Львівської області.

У неділю, 17 травня, близько 8.00 виїхав з дому на велосипеді та досі не повернувся. Про зникнення підлітка в Самбірський відділ поліції повідомила його матір. За її словами, куди саме збирався їхати син, він нікому не повідомив. Спершу родичі намагалися розшукати хлопця самостійно, проте це їм не вдалось.

Прикмети хлопця: зріст 145 см, худорлявої статури, волосся русяве, очі карі. Був одягнутий у чорні спортивні штани, клітчасту куртку (камуфляж) та клітчасту шапку (камуфляж). Із дому вирушив на гірському велосипеді чорного кольору із заднім зламаним «болотником».

Усіх, хто знає, де може бути хлопець, просять зголоситися на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!