На Львівщині розшукують 9-місячну дитину і зловмисника, який може бути причетний до викрадення. Оновлено

2630 0
Поліція припускає, що дитину викрав колишній співмешканець її матері.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Поліція Львівщини розшукує зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини. Також правоохоронці встановлюють місцеперебування самої дитини, мешканки Львова. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області. 

«Як попередньо встановили правоохоронці, дитина могла бути викрадена. А також встановлено, що до викрадення може бути причетний колишній співмешканець матері дитини, Лукач Юрій Васильович, 22.04.1990 р.н., мешканець селища Підволочиськ Тернопільської області», – зазначили у поліції.

Прикмети розшукуваних: Нечаєва Вікторія, вік – 9 місяців, ріст – 60-70 сантиметрів, волосся світле. Лукач Юрій 31 рік, невеликого зросту, неголений, був одягнений у синю куртку та жовті штани. Особлива прикмета – татуювання на лівій руці. 

Усім, кому відомі деталі події або місце перебування розшукуваних, просимо зголоситися на номером 102 або у найближчий підрозділ поліції.  

Оновлено. Нечаєву Вікторію та Лукача Юрія знайшли живими. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!