На Львівщині розшукують небезпечного злочинця, якого підозрюють у вбивстві

20589 0
Учора в Пустомитах убили дівчину та поранили чоловіка.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

На Львівщині розшукують особливо небезпечного зловмисника Віктора Тура, якого підозрюють у вбивстві дівчини. Про це повідомили у поліції Львівської області.

22-річну дівчину вбили вчора, 1 березня, близько 22:00, а також поранили 42-річного чоловіка у Пустомитах.

«Близько 21.00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний мешканець Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці Яворова, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник втік на мікроавтобусі Volkswagen T5. На території Львівської області ввели поліцейську операцію, до розшуку та затримання задіяли працівників усіх підрозділів поліції Львівщини, патрульних поліцейських та співробітників інших служб», – розповів начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Василь Віконський.

Пізніше у лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

Читайте також: Під Львовом застрелено жінку

Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Був одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

Усіх, хто знає, де може бути підозрюваний, просять повідомити на оперативну лінію 102. Розшукуваний може бути озброєний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!