На Львівщині розшукують причетних до вбивства колишнього сільського голови

6352 0
Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

На Львівщині в ніч із 20 на 21 червня пограбували будинок та вбили колишнього голову одного з сіл Пустомитівського району.

Як встановили правоохоронці, близько 2.00 ночі 21 червня, троє невідомих у масках увірвалися в будинок, де перебували жінка та чоловік віком 56 та 62 роки. Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали гроші та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці, а жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров'я відкрили кримінальні провадження за п.6 п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліцейські наразі розшукують усіх причетних до злочину. Всіх, кому відома будь-яка інформація про злочин, просять зголоситися на оперативну лінію 102.

За даними депутата ЛМР Ігоря Зінкевича, вбитим є колишній голова села Миклашів Пустомитівського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!