На Львівщині розшукують водія автомобіля, який збив на смерть пішохода і втік

6087 0
Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.
Фото: поліції

Фото: поліції

Поліція Львівщини розшукує водія автомобіля, який збив на смерть пішохода і втік з місця пригоди. ДТП сталась 21 липня близько першої години ночі на автодорозі «Великі Мости –  Рава-Руська» у селі Бутини. Про це повідомили у поліції Львівської області. 

«Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода – 51-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події. Унаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Реально небезпечно». Що робити з електросамокатами у Львові

За фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія, просять зголоситись на оперативну лінію 102.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!