На Львівщині розшукують зниклу 14-річну дівчину із Радехівського району. Оновлено

2814 0
Дев'ятикласниця вийшла з дому 12 вересня.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

На Львівщині розшукують 14-річну Тетяну Омелян зі села Стоянів Радехівського району. Дівчина навчається у 9-му класі.  Вийшла з дому 12 вересня близько 23.00 год. Востаннє її бачили 13 вересня о 4 ранку на вулиці села Стоянів. Про це повідомили у поліції Львівської області.

«Для встановлення місцеперебування безвісно зниклої неповнолітньої залучені співробітники ювенальної поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники територіального та інших підрозділів поліції Львівщини», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці закликають усіх, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування дівчини, зателефонувати на оперативну лінію 102 або звернутися до найближчого відділу поліції.

Оновлено. Станом на 14.00 год 14 вересня дівчину знайшли у закинутій будівлі неушкоджену. Зазначимо, що школярку розшукували близько сотні правоохоронців разом із небайдужими громадянами.

Нагадаємо, що у Львові кілька днів розшукують зниклого 35-річного чоловіка, якого востаннє бачили біля лікарні швидкої допомоги на вулиці Миколайчука.

 

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!