На Львівщині розсилають неправдиві листи нібито про збір коштів на підтримку ЗСУ

862 0
Якщо на вашу адресу надійшов подібний лист, просять звертатися у поліцію.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині розсилають листи з неправдивою інформацією, щоб виманити кошти нібито на волонтерські цілі. Раніше такі листи розсилали від імені голови Львівської ОВА Максима Козицького. Про це повідомив голова Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

У листах, які надсилають нібито від Дрогобицька районної військової адміністрації, йдеться, що триває збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Більше того, підприємцям телефонують та представляються іменем Степана Кулиняка.

Читайте також: Справи волонтерів. Правоохоронці не прийшли на сесію облради

«Офіційно заявляю: ні я, ні Дрогобицька РВА, ні жоден працівник адміністрації таких зборів не проводимо. Ми вже повідомили про цей випадок у правоохоронні органи! А вас закликаю ретельно перевіряти інформацію, що не потрапити у «фінансову пастку» аферистів, які хочуть нажитися на наших з вами емоціях у боротьбі за перемогу!», – пояснює він.

Нагадаємо, що напередодні шахраї почали надсилати листи із неправдивою інформацією від імені Львівської ОВА. Зокрема, у листах йшлося про збір коштів для українських захисників. Якщо на вашу адресу надійшов подібний лист, просять звертатися у поліцію.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!