На Львівщині рятувальники оголосили штормове попередження

3718 1
Через відлигу на рiчках басейну Днiстра очiкується подальше послаблення льодового покриву і можливі небезпечні льодоходи.
фото: ZakNEWS

фото: ZakNEWS

У зв’язку з продовженням вiдлиги 4-го, 5-го та 6-го лютого на рiчках басейну Днiстра  очiкується подальше послаблення льодового покриву, мiсцями його руйнування, льодохід. Відтак на дiлянках з порушеною пропускною здатнiстю зберiгається небезпека утворення заторiв льоду з рiзким пiдвищенням рiвня води, не виключено мiсцями до небезпечних вiдмiток (Туркiвський, Дрогобицький райони ( р. Стрий - с. Маткiв - с. Завадiвка - с. Ясениця – с. Новий Кропивник, р. Яблунька - м. Турка), – інформують у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Також 4-го та 5-го лютого в горах Львiвської областi зберігається IІІ (значний) рiвень лавинної небезпеки.

Читайте також: Українців закликають тимчасово утриматися від поїздок на Закарпаття


Читайте також:
6 Лютого, 2017 12:03
Ірина Щось Львыв не дуже замело, от в Киэвы сьогодні цілий ранок 10-бальні затори [***]://[***].[***]/news/2017/02/6/7134536/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!