На Львівщині СБУ затримала чоловіка, який переправляв ухилянтів за кордон

2423 0
Чоловіка затримали під час отримання 2 тисяч доларів за виготовлення двох пакетів «документів».
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

На Львівщині працівники спецслужби викрили та блокували механізм незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України, повідомляє пресслужба СБУ у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині затримали чоловіка, який незаконно відправляв за кордон потенційних призовників

Чоловіка затримали під час отримання неправомірної вигоди – 2 тисячі доларів за виготовлення двох пакетів «документів».

За даними Львівської обласної прокуратури, протиправну діяльність організував 24-річний мешканець Львова.

Читайте також: Трішки вагітний або подарунок у бейбі-боксі. Як налякані чоловіки пробують втекти з України

«Повідомлено про підозру 24-річному жителю м. Львова, за фактом організації незаконного переправлення двох осіб через держкордон (ч. 3 ст. 332 КК України). За даними слідства, підозрюваний налагодив схему незаконного переправлення військовозобов’язаних громадян України через держкордон за грошову винагороду. Свої послуги він оцінив у 1000 доларів США з особи за бажання потрапити за кордон в напрямку Республіки Польща», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали, підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 22 лютого президент України видав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «Про призов резервістів на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період». Призову підлягатимуть резервісти від 18 до 60 років. Це будуть як офіцери так і рядовий, сержантський склад.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!