На Львівщині штрафують водіїв вантажівок за поїздки в спеку

2676 1
Заборона набуває чинності тільки після підвищення температури повітря до понад 28 градусів тепла.
Фото: ar.volyn.ua

Фото: ar.volyn.ua

У літній час, при температурі повітря вище 28 градусів тепла, діють закони «Про дорожній рух» та «Про автомобільні дороги», згідно з якими вантажівкам заборонено проїзд дорогами державного та місцевого значення Львівської області.

Забороняється проїзд лише в денний час доби з 10:00 до 22:00 вантажівкам з загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Як інформує патрульна поліція Львова, вчора, 31-го липня, 39 водіїв вантажівок оштрафовано за порушення теплового режиму. Штраф за порушення складає 255 грн.

Читайте також: Поліцейські дев’яти районів Львівщини отримали патрульні автомобілі

Такі заходи повинні зберегти дорожнє покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди.

Обмеження руху не розповсюджується на транспортні засоби, які здійснюють перевезення вантажів, що швидко псуються, та ті, які використовуються під час ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2017 становить 8380 км, в тому числі:

автодороги державного значення – 1866,1 км,

автодороги місцевого значення – 6514,5 км.


Читайте також:
1 Серпня, 2017 21:56
жид Вони знущаються з бідних водіїв, штраф - 255грн.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!