На Львівщині шукають свідків смертельної ДТП

6043 0
Жінку з ознаками травм від ДТП знайшли у лісосмузі на трасі Київ-Чоп.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Національна поліція у Львівській області просить допомогти розшукати свідків смертельної ДТП, яка трапилась 7 липня о 19:00 на трасі Київ-Чоп, йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

У лісосмузі неподалік Бродів та Радивилів Рівненської області знайшли тіло жінки без ознак життя. Правоохоронці встановили, що вона померла внаслідок тілесних ушкоджень, характерних для дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також: У Львові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, якого застрелили на Науковій

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Звертаємось до усіх, хто володіє інформацію про автопригоду, з проханням допомогти розкрити цей злочин. Телефонуйте на оперативну лінію «102»  або ж зверніться у найближчий відділ поліції.  

У Нацполіції просять усіх, хто має запис із відеореєстратора або став свідком ДТП, звернутися на оперативну лінію 102 або у найближчий територіальний підрозділ поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!