На Львівщині шиють спеціальні жилети для українських захисників. Як долучитися

1391 0
Двадцять рулонів спеціальної тканини для пошиття розвантажувальних жилетів передали як гуманітарну допомогу з Литви.
фото: лода

фото: лода

Поблизу Червонограда на Львівщині мешканців активно займаються волонтерством – шиють «розвантажувальні жилети» для військовослужбовців. Завдяки локальній волонтерській ініціативі вже вдалося пошити вже понад 200 спеціальних жилетів. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Двадцять рулонів спеціальної тканини для пошиття розвантажувальних жилетів передали як гуманітарну допомогу з Литви. А ще – медикаменти, турнікети, пальне, продукти та іншу допомогу. Головне завдання жилетів – забезпечити зручне використання всього необхідного спорядження, а насамперед – швидкого та зручного доступу до будь-якого елемента екіпірування.

Читайте також: Гуманітарний фронт у Львові. Які проблеми виникають з допомогою військовим та цивільним

За словами кураторки процесу пошиття розвантажувальних жилетів Марії, охочих запрошують долучатися до волонтерської ініціативи.

«Ми потребуємо майстерних рук швачок. По можливості – залучаємо кошти благодійників, щоб оплатити цю нелегку роботу, а ще – обіцяємо здорову та позитивну атмосферу в колективі. Шити можна як у нас, так і брати викройки додому, якщо ваша швейна машинка дозволяє шити цупкіші тканини. Ваші руки дуже потрібні нам та хлопцям, котрі боронять Україну!», – зазначає вона.

Читайте також: У Львові запрацював центр видачі одягу та взуття для переселенців

Усі деталі можна дізнатися за телефоном 097 953 45 02.

Нагадаємр, що волонтерський центр Українського католицького університету налагодив виробництво спеціального тактичного елементу обмундирування для військових – розвантажувальних жилеток – з місцевою компанією Acropolis. Тепер центр може в короткі терміни купувати і передавати амуніцію на передову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!