На Львівщині склали перелік з-понад 400 інвестиційних об’єктів

3093 0
Фахівці управління інвестиційної політики ЛОДА оприлюднили перелік інвестиційних об'єктів Львівщини. На головній сторінці офіційного сайту ЛОДА в розділі «Актуальна інформація» розміщено інформацію про інвестиційні майданчики різного типу: земельні ділянки, об'єкти незавершеного будівництва, ділянки під індустріальні парки.
фото: dr.ck.ua

фото: dr.ck.ua

Наразі база даних нараховує 406 земельні ділянки, які повинні бути привабливими для інвесторів.

«Відтепер інвестори можуть ознайомитися з об'єктами, розміщеними у трьох базах даних, які будуть постійно оновлюються, а інформація в них – актуалізовуватися та змінюватися. На даний момент у базах даних зібрано понад 400 різних об'єктів», –  повідомив начальник управління інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації Роман Матис.

Інвестиційні об’єкти надаються як в оренду, так і на продаж. Також є ділянки із незавершеним будівництвом, яку надаватимуть у власність через аукціон.

Важливо,  що інвестиційні об’єкти у списку є як у комунальній та державній власності, так і приватні. Наприклад, Турківською Районною адміністрацією висувається на продаж приватне приміщення колишнього машино-тракторного парку. Його загальна площа – 1704 м2. Ось як виглядає це приміщення: 

Список із переліком інвестиційних об’єктів Львівщини був опублікований на сайті облдержадміністрації учора, 18 липня. Здебільшого, земельні ділянки різної площі розташовані у містах та селах, а також непрацюючі підприємства, хоча є й реально діючі підприємства.

Окремо є  список із переліком понад  десяти земельних ділянок, що надаватимуться для будівництва індустріального парку:

Ознайомитись із списком можна за посиланням

Зазначимо, раніше повідомлялося, що на Львівщині - у Львові, Новому Роздолі, Кам’янці-Бузькій та Яворівському районі - створять чотири індустріальні парки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!