На Львівщині сьогодні будуть аварійні та погодинні відключення світла

22286 0
Графіки погодинних вимкнень можуть застосовувати не в повному обсязі, тоді тривалість вимкнень буде меншою або ж вимикатимуть не всіх.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

Протягом ночі енергетики відновили електропостачання споживачам після ворожих обстрілів, однак сьогодні, у середу (16 листопада), за розпорядженням «Укренерго» на Львівщині впровадили графік погодинних та аварійних вимкнень.

Джерело: пресслужба ПрАТ «Львівобленерго» 

Окрім цього, відбувається підготовка до можливого введення спеціальних графіків аварійних відключень. Детальніше про відключення можна дізнатися на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла» https://poweroff.loe.lviv.ua/.

Читайте також: На Львівщині пролунав вибух внаслідок ракетного удару

Додамо, що графіки погодинних вимкнень можуть застосовувати не в повному обсязі, тоді тривалість вимкнень буде меншою або ж вимикатимуть не всіх. Час виключення або включення може бути змінений на годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не мають можливості перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж змінюватиме термін відсутності електроенергії.

Нагадаємо, що близько 14.30 15 листопада російські окупанти ударили по території України крилатими ракетами повітряного та морського базування. За даними командування Повітряних сил ЗСУ, до чергового терористичного акту проти української держави залучили 14 літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95, кораблі Чорноморського флоту росії та іранські ударні дрони-камікадзе Shahed-136/131. Загалом випустили понад 90 ракет: близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555 авіаційного базування з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область), а також близько 20 ракет «Калібр» морського базування з акваторії Чорного моря та 10 дронів-камікадзе.

За попередніми даними, протиповітряна оборона знищила 73 крилатих ракети ворога та усі 10 дронів-камікадзе.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!