На Львівщині сьогодні діятимуть графіки погодинних вимкнень світла

1143 0
Коротко про важливі події у Львові та області за добу.
фото depositphotos.com

фото depositphotos.com

Сьогодні, 25 листопада, на Львівщині діятимуть графіки погодинних вимкнень електроенергії. 

Джерело: голова Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграмі

«У нашій області сьогодні діють графіки погодинних вимкнень електроенергії. Це потрібно, щоб швидше відновити пошкоджені енергообєкти, балансувати систему та забезпечити енергоживленням всіх споживачів», – йдеться в повідомленні.

Дізнатися орієнтовний час вимкнення за своєю групою можна тут.  Про те, чому обмежують електроенергію, коли краще користуватися приладами і що робити вдень – читайте тут.

Читайте також: На Львівщині поліцейські через гучномовці сповіщатимуть про повітряну тривогу 

Повітряних тривог в області не було.

Наслідки ракетних ударів. Львівщина залишається серед областей, де є труднощі з відновленням водопостачання та електропостачання після ракетних ударів, але завдяки нашим енергетикам, надзвичайникам та комунальникам ми цей виклик поступово вирішуємо, і частина споживачів уже це відчула. Працюємо, щоб зі світлом, теплом, водою та зв’язком найближчим часом були всі.

Пункти Незламності. У Львівській області розгорнули уже 239 Пунктів Незламності. Якщо довго немає світла, у них можна заряджати ґаджети, зігрітися і випити чогось теплого. Пункти розгортають не лише у містах районного значення, а й в невеликих містечках. З‘ясувати, де біля вашої домівки найближче є такий пункт, можна тут

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 120 людей. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 528 осіб.

Кордон. На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 17 тисяч 938 людей. На в‘їзд – 13 тисяч 698 українців.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1155 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 

 

ТЕГИ: нема світла, головне за добу на Лвьівщині, погодинні відключення електроенергії

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!