На Львівщині сьогодні ліквідували понад 40 міток для ударів Росії

9044 0
Росія намагається змінити тактику.
Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

На Львівщині пошукові групи сьогодні виявили і ліквідували більше сорока міток, які були нанесені як точки для ударів ворога. Про це сьогодні на брифінгу повідомила речниця управління СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

Читайте також: Мітки на дахах будинків можуть бути сигналом маяка, – поліція Львова

Усіх підозрілих осіб затримують і скеровують на фільтраційні центри для перевірки документів.

«Пошукові групи виявили сьогодні більше сорока міток, їх ліквідували. Щодо диверсійних груп, то підозрілих осіб затримують і і скеровують на фільтраційні центри для перевірки документів. Якщо є підозра, то їх передають далі. Кількість цих людей мені не надали», – повідомила Роксолана Яворська.

connect_to_our_telegram_image

Зазначимо, що російські диверсанти нанесли мітки коригування вогню на лікарню Охматдит у Києві.

Читайте також: Три лікарні Львова стали госпіталями і мають позначки Червоного Хреста 

Нагадаємо, що у Львові на в’їзді та виїзді встановлюють блокпости. У Львові мешканці разом з правоохоронцями виявляють різні мітки на асфальті, деревах, навіть на балконах і дахах будинків. Правоохоронці просять інформувати про підозрілі мітки та пересування ворога. Крім того, варто повідомляти, якщо помітили підозрілих людей або автомобілі, на лінію 102.

Про диверсійно-розвідувальні групи також просять повідомляти в спеціальний офіційний чат-бот @stop_russian_war_bot. Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. Також можна надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war, інформує управління СБУ у Львівській області.
 
Як заявив сьогодні міністр оборони України​ Олексій Резніков, Росія намагається змінити тактику. Російські війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Тому мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.
Христина Гоголь 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!