На Львівщині стартує будівництво об’їзної дороги Трускавця

3955 0
Будівельні роботи розпочнуть ще цього місяця.
Фото: ukranews.com

Фото: ukranews.com

Державна архітектурно-будівельна інспекція надала дозвіл на будівництво ділянки автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна в обхід карстових проваль у Дрогобицькому районі. Про це Тvoemisto.tv повідомили у прес-службі САД Львівщини.

Новозбудована ділянка автомобільної дороги сягатиме близько 4 км і стане об’їзною дорогою міста Трускавець. Її збудують за параметрами ІІ технічної категорії з двома смугами руху із загальною шириною проїзної частини 7,5 м.

Крім цього, проєкт передбачає влаштування однорівневих кільцевих транспортних розв’язок на початку та вкінці траси. 

Роботи виконуватиме підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь». Компанія останні роки виграє найбільше тендерів на будівництво обласних доріг, конкуруючи з ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вона зареєстрована в Одесі. Керівниками підприємства вказані Валерій Коротков і Олег Наливанний.

Зазначимо, що на будівництво об'їзної дороги Трускавця виділять 120 млн грн. Це половина від необхідної суми.

Нагадаємо, у вересні 2017 року поблизу м. Трускавець зафіксовано перший обвал карстової породи. Через зсуви ґрунту на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з'являтися тріщини, внаслідок чого вже у травні 2018 року приступили до проєктування об’єкту «Будівництво автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-02 Східниця – Пісочна на ділянці км 16+100 – 21+700, Львівської області».

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!