На Львівщині стартувало «Велике будівництво». Що планують робити?

39740 0
Школи, дитячі садки, стадіони, дороги і приймальні відділення...

В Україні стартувала національна програма «Велике будівництво». На Львівщині планують побудувати одну школу і завершити будівництво чотирьох, а також побудувати 3 нові дитячі садки і добудувати уже 2 розпочаті. Крім того, в області дооблаштують 9 приймальних відділень лікарень, завершать будівництво 5-ти стадіонів та прокладуть 202,78 км нових доріг.

Про це Tvoemisto.tv повідомили у департаменті економічної політики ЛОДА.

 

Зокрема, мають продовжити реконструкцію стадіону Львівського державного університету фізичної культури по вул. Черемшини, 17, облаштувати мультифункціональний майданчик зі встановленням тентового накриття на вул. Княгині Ольги,1 та реконструкцію майданчика ліцею з військово-фізичною підготвокою імені Геровї Крут на Пасічній,68.

У Львові розгорнуть додаткові ліжка у лікарні швидкої допомоги (906 місць), обласній клінічній ілкарні (930 місць) та 8-мій лікарні (365 місць), а також у шести закладах області.

Нагадаємо, що прем'єр Денис Шмигаль запевнив, що попри епідемію та кризу проєкт «Велике будівництво» триватиме.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!