На Львівщині стартував патріотичний велопробіг

1560 0
Десятки велосипедистів виїхали зі Львова до Зашкова.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У суботу, 16 червня, у Львові розпочався велопробіг «Від Степана до Євгена», присвячений пам’яті Євгена Коновальця. Подія відбувається в межах цьогорічного фестивалю «Зашків – Джерело духу», повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Велопробіг стартував від пам’ятника Степану Бандері у Львові. Його маршрут: вулиця Бандери – вулиця Коперника – проспект Свободи – площа Різні – проспект Чорновола – вулиця Липинського – вулиця Хмельницького – Великі Грибовичі – Великий Дорошів – Зашків (садиба Коновальця).

Читайте також: Львів’ян запрошують на молодіжний фестиваль Зашків. Програма

Усі учасники, які завершать велопробіг у селі Зашків, отримають подарунки та пам’ятні дипломи учасників. Додамо, що на фестивальному полі працює велопарковка.

Організаторами велопробігу є молодіжний оргкомітет фестивалю «Зашків – Джерело духу», ГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!